Ajankohtaista

25.8.2019

KASVUN POLKU – UUDENLAINEN KASVURYHMÄ ALKAA 5.10.2019

Onko henkinen polkusi avautunut, muttet oikein tiedä mihin suuntaan lähteä seuraavaksi? Etsit jotain, muttet itsekään tiedä mitä? Kaipaatko samanhenkisten ihmisten seuraa ja turvallista ympäristöä, jossa voit jakaa omia kokemuksiasi ja samalla oivaltaa yhä syvällisemmin kuka olet?

Kun henkinen ymmärrys lisääntyy, voi se tuntua melkoiselta myllerrykseltä. Usein alkaa etsintävaihe, joka saattaa tuntua innostavalta, mutta samalla myös hämmentävältä. Usein lähdemmekin etsimään väärästä paikasta, sillä vastaus on paljon lähempänä.

Olemme toteuttamassa kollegani Annukka Pesosen kanssa ensimmäistä kertaa kasvuryhmän, Kasvun polun, jotta sinulla olisi mahdollisuus löytää rauhaa ja keveyttä, joka sinussa jo on. Se ei todellakaan vaadi vuosien etsimistä, opiskelua, meditointia, tai työlästä harjoittelua. Polku perille on lopulta hyvin yksinkertainen. Se on mahdollista kenelle hyvänsä, ja sille haluamme luoda tilan.

Uskomme ryhmän voimaan ja kokemusten jakaminen on tärkeää totutellessa elämään uudesta ymmärryksestä käsin. Tässä ryhmässä kaikki tukevat toisiaan ja asioita jaetaan luottamuksellisesti. Kasvun polulla sinäkin voit kasvaa kohti sitä, joka sisimmässäsi jo olet.

Tapaamme yhteensä kahdeksan kertaa Hyvinvointikeskus WellB:n tiloissa Helsingissä, osoitteessa Kalliolinnantie 7. Tapaamiskerrat ovat 5.10.2019, 2.11.2019, 4.1.2020, 1.2.2020, 7.3.2020, 28.3.2020, 2.5.2020 ja 6.6.2020

Katso lisätiedot täältä ja hae mukaan 22.9.2019 mennessä.

Järjestimme aiheesta myös webinaarin 28.8.2019, jossa kerromme mistä Kasvun polussa on kyse. Katso tallenne täältä

26.8.2019

INSIDE OUT -FESTIVAALI OULUNKYLÄSSÄ 28.9.2019

Järjestämme viiden kollegani kanssa InsideOut -festivaalin nyt ensimmäistä kertaa!

InsideOut-festivaali esittelee nk. kolmen prinsiipin ymmärrystä ja mitä se voi antaa henkiseen kasvuun, itsensä kehittämiseen, työelämän ja työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä monille muille elämän eri osa-alueille.

Me puhujat kerromme omista oivalluksistamme,  joita kolmen prinsiipin ymmärrys on tuonut elämäämme ja toivomme myös kuulijoiden mielissä syntyvän oivalluksia, joilla voi olla syvä ja voimallinen vaikutus. Ymmärryksen syveneminen voi tuottaa satoa mm. elämän keventymisenä ja helpottumisena, stressin hellittämisenä, oman suunnan selkiytymisenä, hyvinvoinnin kokemusten lisääntymisenä ja niin edelleen. Jokaisen kokemukset ovat yksilöllisiä.

Lue lisää ja osta liput täältä. Lämpimästi tervetuloa!