Coach Goes Online -ryhmävalmennus

COACH GOES ONLINE – Asiantuntijapalvelun ja osaamisen brändääminen sekä markkinointi- ja myyntikanavan rakentaminen verkkoon

online coaching

Oletko hyvinvointivalmentaja, henkinen valmentaja, life coach, business coach, muu valmennus/asiantuntijayrittäjä tai sellaiseksi aikova? Oletko harkinnut liiketoimintasi viemistä vahvemmin verkkoon ja siten asiakaskuntasi laajentamista, joko Suomessa tai Suomen rajojen ulkopuolella? Tai oletko edelleen palkkatyössä ja haaveilet valmennusyrittäjäksi lähtemisestä, muttet tiedä miten aloittaa?

Suomessa on paljon osaamista ja ammattitaitoisia valmentajia ja asiantuntijoita, joilla on lisäksi erinomainen kielitaito. Jostain syystä kuitenkin moni yrittäjä rajaa palvelunsa Suomeen, vaikka asiakaskuntana voisi olla lähes koko maailma. On aika luopua vanhasta mindsetistä ja laajentaa perspektiiviä: sinun asiantuntemuksellesi on asiakkaita missä vain, kunhan palvelu, kielitaito, brändäys ja markkinointikanava ovat kunnossa!

Suuri intohimoni hyvinvointivalmennusten lisäksi on tukea muita yrittäjiä ottamaan ensiaskeleet nettimarkkinoinnin ja sitä kautta myös kansainvälistymisen maailmassa. Haluan näyttää kuinka sinunkin on mahdollista pystyttää markkinointi- ja myyntikanava verkkoon ja toteuttaa valmennuksesi virtuaalisesti, nihin päin maailmaa tahansa. Mutta jos kv. markkinat tuntuvat vielä kaukaisilta ja haluat ensin harjoitella Suomen markkinoilla, sekin onnistuu samoilla työkaluilla.

Olet ehkä kuullut sanat sales funnel, landing page, lead magnet, Facebook-pikseli jne. Kiinnostusta olisi lähteä kokeilemaan, muttet tiedä miten lähteä toteuttamaan ja osaatko? Et haluaisi ulkoistaakaan, koska se on usein kallista ja toisaalta haluaisit myös itse oppia tekemään. Kun opit prosessin, taito on sinulla aina. 

Ja se työkaluviidakko! Työkaluja on tarjolla niin paljon, että pelkästään niiden vertaileminen vie aikaa järjettömän paljon. Varsinkin jos tekniikka ei tunnu vahvimmalta osa-alueelta, voi pelkkä aloittaminen tuntua liian korkealta kynnykseltä. Valmennuksessani kerron omat suositukseni ja työkalut, joihin olen itse ollut tyytyväinen. Sinun täytyy kuitenkin olla valmis myös investoimaan: jos haluat näkyvyyttä verkossa ja toteuttaa valmennuksesi virtuaalisesti, tulet tarvitsemaan useamman työkalun. Osasta on saatavilla ilmainen versio, mutta suurin osa toimivista, hyviksi havaituista työkaluista on maksullisia. Ja Facebook-mainonta maksaa myös, vaikkakin moneen muuhun markkinointikanavaan verrattuna se on edelleen varsin edullista.

Paraskaan tekninen tietämys ei kuitenkaan riitä, jollei pohjatyö ole tehty kunnolla. Oman osaamisen ja persoonan brändääminen on kriittinen osa liiketoimintaa, mikäli haluaa erottua muista.  Henkilöbrändäys on trendi maailmalla ja rakentaakseen luottamusta asiakkaisiin on oltava rohkeasti oma itsensä ja tuotava se esille!  Jos myyt asiantuntijapalvelua, asiakkaasi ostaa SINUT, ei vain palveluasi. Asiakkaan houkuttelu ja pitäminen asiakkaana perustuu yhtä paljon persoonaasi kuin palvelun laatuunkin (joskus jopa enemmän persoonaan ja omaan tarinaasi). 

Katso maksuton koulutus aiheesta >>

VALMENNUKSEN SISÄLLÖSTÄ

Valmennus alkaa oman osaamisesi ja kohderyhmäsi tarkalla määrittelyllä, henkilöbrändäyksellä ja markkinointiviestinnän rakentamisella. Siitä jatkamme automatisoidun myyntikanavan (ns. sales funnel) rakentamiseen, jossa webinaarin pitäminen sekä Facebook-mainonta ovat keskeisiä osia. Erityisesti valmennusta myytäessä webinaarit ovat tällä hetkellä edelleen kaikkein paras tapa luoda yhteys asiakkaaseen ja alentaa kynnystä ostaa. Myyntikanavasi rakentuu siten, että kiinnostuneet asiakkaat varaavat puhelun suoraan sinun kanssasi eikä sinun tarvitse metsästää asiakkaitasi.

Näytän yksityiskohtaisesti miten toimit tekniikan kanssa. Se voi tuntua työläältä ja vaikealta, mutta koska minä olen sen oppinut, sinäkin kyllä opit. Tähän asti Suomesta ei ole oikein löytynyt perusteellista, koko prosessin läpikäyvää valmennusta. Tiettyjä palasia on ostettavissa eri toimijoilta, mutta koko palapelin kokoaminen vie paljon aikaa ja rahaa. Tämän vuoksi haluan auttaa ja madaltaa kynnystä lähteä kokeilemaan rohkeasti erilaisen myyntikanavan pystyttämistä. Tärkeintä on, että sinulla on vahva asiantuntemus, uskot osaamiseesi ja tiedät, että saat tuloksia aikaan!

Ohjelma on intensiivinen ja tekemistä on paljon, mutta lupaan, että tulet oppimaan taitoja, joita voit hyödyntää loppuelämäsi, markkinoitpa minkälaisia palveluja tahansa. Kukaan ei kuitenkaan tee asioista puolestasi, vaan sinun täytyy itse opetella ja toteuttaa.  Tärkeintä onkin motivaatiosi ja halu oppia. Periaatteeni on, että opetan asiakkaani kalastamaan enkä myy heille kaloja!

Valmennukseen voi osallistua kahdella eri tavalla: ryhmävalmennuksena tai verkkokurssina. Ryhmävalmennuksessa saat viikoittain uuden videon ja työkirjan, tämän lisäksi kokoonnumme kerran viikossa ryhmäpuheluun, jossa voit kysyä kysymyksiä. Valmennus tapahtuu verkon välityksellä, 12 viikon ajan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus laittaa minulle sähköpostia koska tahansa valmennusohjelman aikana ja vastaan kysymyksiisi yleensä viimeistään 24-48 h kuluessa (viikonloput, pyhät ja lomat poislukien). Verkkokurssi sisältää kaikki samat materiaalit, mutta siihen ei kuulu ryhmäpuheluita tai minulta saatavaa tukea. Silloin teet asioita itseksesi, kattavien materiaalien ohjaamana. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa yksilöohjausta verkkokurssin tueksi, mikäli tarvitset apua jonkin asian suhteen.

VALMENNUKSEN OSA-ALUEET

Valmennusohjelman sisältö kuukausitasolla:

● Viikko 1: Intohimon, osaamisen ja tarkoituksen selkeyttäminen. ● Viikko 2: Ihanneasiakkaan määrittely. ● Viikko 3: Asiantuntijabrändin rakentaminen. ● Viikko 4: Valmennusohjelman rakentaminen ja hinnoittelu.
● Viikko 5: Markkinointiviestintä, myyntisivu ja nettisivujen rakenne. ● Viikko 6: Työkalut ja järjestelmät. ● Viikko 7: Myyntikanavan ymmärtäminen ja webinaarin luominen. ● Viikko 8: Rekisteröitymis- ja kiitos-sivun rakentaminen ja sähköpostiketjun luominen.
● Viikko 9: Läsnäolo sosiaalisessa mediassa ja Facebook -mainoksen rakentaminen. ● Viikko 10: Facebook-mainoksen testaus, analytiikka ja optimointi. ● Viikko 11: Myymisestä palvelemiseen - myyntipuheluihin valmistautuminen. ● Viikko 12: Sopimukset, vastuut ja seuraavat askeleet.

MIKSI MINÄ VALMENTAJAKSI?

Kun ryhdyin itse yrittäjäksi, aloin miettiä miten parhaiten tavoittaisin asiakkaani. Olen aina ollut kiinnostunut verkon tuomista mahdollisuuksista ja ymmärsin, että nykyteknologian avulla asiakkaani voi käytännössä olla missä tahansa. Etsin kaiken mahdollisen tiedon siitä, miten voisin lisätä palvelujeni tunnettuutta ja markkinoida verkossa. Kävin digikouluissa ja ilmaisissa koulutuksissa. Käytin tunteja ja tunteja katsellen webinaareja ja videoita ”guruilta” jotka olivat hyödyntäneet nettiä liiketoiminnan laajentamiseen. Sales funnels, lead magnets, Facebook -pikselit, hakukoneoptimointi, bloggaaminen jne. Huoh, yhtä sekamelskaa. Joku suositteli yhtä, toinen toista. Eli tiedän miltä sinusta todennäköisesti tuntuu.

Yrittäjänä tiedät varmasti kuinka helposti ajan saa kulumaan erilaisiin koulutuksiin ja uuden opiskeluun. Itse olin lopulta aivan uupunut yrittäessäni löytää punaista lankaa. Huomasin, että Suomessa ei löydy ketään ,joka näyttäisi koko markkinointiketjun brändäämisestä myyntikanavan rakentamiseen ja Facebook-mainonnan toteuttamiseen, erityisesti jos halusi asiakkaita ulkomailta. Kyllä, löysin osia sieltä sun täältä tai jotain sinne päin, mutta kaipasin kokonaisvaltaisempaa näkökulmaa. Niinpä päädyin itse etsimään itselleni valmentajan ulkomailta ja päätin panostaa omaan yritykseeni ja osaamiseeni. 

Olen itse rakentanut henkilöbrändin, kansainväliset nettisivut, valmennusohjelman sekä myyntikanavan verkkoon, välillä pidän live-webinaareja ja välillä annan webinaarin pyöriä automatisoituna. Voit tutustua sivuihini osoitteessa www.virpikalevo.com ja saada esimakua siitä miten sinäkin voisit brändätä osaamistasi ja itseäsi, olipa asiakaskuntasi Suomessa, ulkomailla tai molemmissa!

Olen koonnut kaiken oppimani ja itse käytännössä toteuttamani asiat valmennukseeni ja muokannut sitä niin, että siinä on napakasti kaikki olennainen. Tämän lisäksi olen lisännyt valmennukseen toki oman mausteeni, onhan mindset minulle sydäntä lähellä ja se on asia, jota ilman teknisillä taidoilla tai hyvälläkään brändillä ei tee mitään. Jos et itse usko osaamiseesi ja mahdollisuuksiisi, eivät usko asiakkaatkaan.

Nyt haluan siis tarjota kaiken oppimani sinulle, koska on aika saada sinun asiantuntemuksesi kunnolla esille. Vahvuuteni on se, että ymmärrän asiakkaan tilannetta hyvin, sitä tunnetta kun ei tiedä mistä aloittaa ja kokonaisuus on hukassa. Minä pystyn tuomaan sen sinulle selkokielellä ja auttamaan sen rakentamisessa. Itse näiden asioiden kokoonkasaaminen on lohduttoman iso urakka, sen havaitsin itse. Ja tajusin varsin pian, että tarvitsen apua. 

Oman prosessini myötä oivalsin kuinka moni yrittäjä Suomessa voisi nostaa toimintansa aivan uudelle tasolle. Erityisesti valmennuspalvelut, mutta myös monet muut hyvinvointipalvelut voidaan toteuttaa nykyisin teknologian välityksellä mihin vain. Suhtaudun intohimolla siihen, että pääset toteuttamaan unelmaasi eikä se kaadu ainakaan siihen että markkinat ovat liian pienet!

MITÄ TÄMÄ ON JA MITÄ TÄMÄ EI OLE?

Tässä valmennuksessa tulet rakentamaan itse henkilöbrändin ja markkinointi/myyntiprosessin verkkoon. Näytä,n kuinka olen itse rakentanut kaiken a:sta ö:hön, mikä on toiminut ja mikä ei. Onnistuminen on kuitenkin sinusta kiinni! Jokainen ihminen ja jokainen palvelu on uniikki, ja paljon on kiinni siitä, että jaksaa sinnikkäästi testata asioita ja kokeilla mikä toimii parhaiten. Myös jokainen kohderyhmä on erilainen, eikä sama malli toimi kaikille. Myös minä testaan edelleen jatkuvasti millaiset mainokset toimivat, millainen webinaarisisältö tuo oikeanlaisia asiakkaita ja miten kohderyhmää kannattaa rajata. Eli tämä on iteratiivista, jatkuvasti elävää prosessikehitystä. Vain tekemällä oppii ja alkaa nähdä mihin suuntaan asioita kannattaa viedä! Jostain on kuitenkin aina aloitettava ja tässä valmennuksessa tulet saamaan työkalut siihen. Sen jälkeen pystyt itse viilaamaan, parantamaan ja implementoimaan prosessia niin paljon kuin haluat. Sinnikkyys, intohimo ja luovuus ovat avaintekijät menestykseen!

Emme rakenna yhdessä esim. nettisivujasi tai kirjoita mainostekstejäsi. Annan sinulle toki suosituksia, mikäli tarvitset apua tai vinkkejä esim. nettisivujen tai copy-tekstien suhteen (esim. jos kirjoitat englannin kielistä tekstiä, voi toisinaan olla hyvä käyttää copya). Minun tehtäväni on näyttää sinulle punainen lanka, kuinka kaikki linkittyy toisiinsa ja miten integroit asiat. Saat paljon esimerkkejä ja pääset hyödyntämään asioita, joita olen itse tehnyt. Voit myös vapaasti ulkoistaa tiettyjä asioita prosessissa, jos se tuntuu sinusta oikealta. Mutta suosittelen silti aina, että pyrit ensin tekemään itse mahdollisimman pitkälle ja kun olet nähnyt kokonaisuuden, olet valmiimpi ulkoistamaan (ja tiedät mitä haluat!)

Tässä valmennuksessa emme myöskään käy läpi hakukoneoptimointia tai Google-mainontaa. Keskitymme online-valmennukselle sopivaan prosessiin, jossa käytämme maksettua Facebook-mainontaa keskeisenä markkinointikeinona.

Jos harkitset ryhmävalmennukseen osallistumista, keskustelen mielelläni kanssasi ennen valmennuksen aloittamista. Näin pystymme määrittelemään, onko tämä sinulle ja sinun tilanteeseesi sopiva valmennus, ja varmistamme, että investoit oikeaan kohteeseen.

Tämä on sinulle jos:

 • Tarjoamasi palvelu on sellainen, että voisit loistavasti tarjota sitä verkon välityksellä henkilökohtaisena valmennuksena.
 • Tiedät, että tarjoamasi palvelu on loistava, et vain ole vielä tavoittanut juuri sitä oikeaa kohderyhmää ja haluaisit kokeilla internetin tarjoamia mahdollisuuksia.
 • Olet jo kenties yrittänyt tutustua nettimarkkinoinnin maailmaan, katsonut webinaareja ja osallistunut koulutuksiin, käyttänyt paljon aikaa ymmärtääksesi kuinka voisit hyödyntää nettiä ja erityisesti Facebook-mainontaa omassa liiketoiminnassasi. Mutta se tuntuu kovin työläältä ja kokonaiskuva on hukassa.
 • Haluaisit kokeilla Facebook-mainontaa tai olet jo ehkä kokeillutkin sitä, muttet yhtään tiedä mikä toi tulosta ja mikä ei. Toisin sanoen analytiikka on yhtä hepreaa.
 • Haluaisit rakentaa henkilöbrändin.
 • Olet halukas oppimaan teknologian käyttöä vaikka se joskus hirvittäisikin. Motivaatiosta se kaikki lähtee!
 • Olet haaveillut, että joskus haluaisit kokeilla kansainvälisiä markkinoita netin kautta, muttet tiedä mistä aloittaa.
 • Vaikka et ehkä vielä halua laajentaa ulkomaille, haluat ymmärtää miten rakennat brändin ja markkinoit verkossa Suomessa (saat nimittäin työkalut tehdä saman kansainvälisesti jos niin myöhemmin päätät tehdä).
 • Voit olla toiminut jo pidempään yrittäjänä ja haluat laajentaa osaamistasi ja markkinoitasi tai olet vasta aloittamassa yrittäjyyttä ja haluat oppia rakentamaan myyntikanavan sekä hallitsemaan perusasiat verkossa markkinoimisesta.
 • Olet valmis investoimaan ajallisesti ja rahallisesti omaan osaamiseesi ja liiketoimintaasi. Ymmärrät, että asiantuntijan tärkein investointikohde on oma osaaminen.

Tämä valmennus ei välttämättä ole sinulle jos:

 • Myyt pelkästään tuotteita. Valmennus keskittyy asiantuntijuuteen perustuvaan brändäykseen ja markkinointiin. Valmennuksessa emme siis keskity verkkokauppa-asioihin lainkaan.
 • Haluat rakentaa pelkän verkkokurssin. Tässä valmennuksessa pääpaino on henkilökohtaisessa valmentamisessa, olipa tuotteesi yksilöllinen tai ryhmämuotoinen valmennus. Voit vapaasti luoda verkkokurssin valmennuksellesi, se usein syntyykin lähes sivutuotteena.  Parhaan hyödyn tästä valmennuksesta ja sen myyntisuppilosta kuitenkin saat, kun valmennuksessasi on jotain muutakin kuin staattinen verkkokurssi.
 • Palvelusi on toteutettavasti ainoastaan samassa tilassa asiakkaan kanssa eikä lainkaan virtuaalisesti. Facebook-mainontaa voi toki aina kohdentaa ja houkutella lisää asiakkaita sopivan välimatkan päästä, mutta silloin valmentamani markkinointiprosessi ei sellaisenaan ole sopiva.
 • Kohderyhmänäsi on pelkästään suuremmat yritykset/yrityspäättäjät. Facebookin kautta on toki mahdollista tavoittaa myös yrityspäättäjiä ja erityisesti pienyrittäjät löytyvät sieltä, mutta jos kohderyhmänäsi ovat muut yrityspäättäjät isommissa organisaatioissa, toimii jokin muu some-kanava todennäköisesti paremmin (LinkedIn, Twitter). Emme kuitenkaan tässä valmennuksessa keskity noiden kanavien käyttöön.
 • Etsit helppoa tapaa tehdä rahaa verkossa etkä ole valmis tekemään itse töitä. Tulen näyttämään sinulle miten rakennat asioita, mutta sinun täytyy itse ne toteuttaa, ja toteutuksen jälkeenkin jatkaa kehittämistä. Kaikki parhaat kansainväliset valmentajatkin ovat testanneet omia ohjelmiaan satoja ja satoja kertoja ennen kuin ne ovat toimineet. Onnistuminen tulee pienin askelin ja siihen on syytä varautua!
 • Odotat, että joku tee asiat puolestasi. Tässä valmennuksessa en tee asioita puolestasi, vaan haluan että sinä teet jotta opit ja pystyt toteuttamaan vastaavat prosessit myös jatkossa. Yrittäjänä on joskus järkevää ulkoistaa asioita, mutta kokonaiskuvan ymmärtäminen on tärkeää. Kun ymmärrät prosessin, voit itse päättää mitä asioita siitä haluat mahdollisesti ulkoistaa ja antaa toisen asiantuntijan hoidettavaksi.
 • Et ole valmis investoimaan aikaa tai rahaa. On mahdollista tehdä asioita halvalla, käyttää ilmaisia työkaluja, blogata ja pyrkiä saamaan orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. Mutta kun puhutaan kansainvälisistä markkinoista tai uudesta toimijasta, maksettu mainonta on tehokkaampi tapa. Asiakaskunnan kasvattaminen vaatii siis rahallista investointia, mutta se on nimenomaan ymmärrettävä investointina. Rahan on tarkoitus tulla takaisin!
 • Teknologia on sinulle täysin vastenmielistä etkä haluaisi millään itse tarttua siihen. Ihminen kyllä oppii jos on motivaatiota ja halua. Mutta jos et lähtökohtaisesti usko oppivasi, on minun vaikea myös opettaa asioita.

12 VIIKON VALMENNUSOHJELMAAN KUULUU:

 • 12 valmennusmoduulia. Joka viikko saat uuden valmennusmoduulin videolla (kesto noin 30-45 min). 
 • 12 laajaa työkirjaa, joissa on kerrottu yksityiskohtaisesti mitä kullakin viikolla teet.
 • Useita lyhyempiä videoita asioiden tekniseen toteuttamiseen.
 • Paljon valmiita esimerkkejä (mm. rekisteröitymissivu, kiitos-sivu, sähköpostipohjia, myyntisivun rakenne, webinaarin rakenne, myyntipuhelun rakenne yms.)
 • Työkalusuositukset (testatut ja hyväksi havaitut). Saat silti vapaasti käyttää muita työkaluja jos haluat. Valmennuksessa keskityn kuitenkin näyttämään itse käyttämiäni työkaluja.
 • Q&A -ryhmäpuhelu kerran viikossa. Puhelussa pääset kysymään livenä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Jos et pääse mukaan, saat tallenteen. (vain ryhmävalmennus)
 • Sähköpostituki koko valmennusohjelman ajan. (vain ryhmävalmennus)
online coaching

BONUKSENA KAIKEN PÄÄLLE (BONUKSET KOSKEVAT VAIN RYHMÄOHJELMAA):

BONUS #1

3 X 30 MIN. HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Haluan varmistaa, ettet jää jumiin valmennuksen aikana, vaan sinulla on mahdollisuus keskustella kanssani myös henkilökohtaisesti. Sinulla onkin mahdollisuus varata valmennuksen aikana kolme henkilökohtaista 30 minuutin valmennusta kanssani. Voit käyttää kerrat itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana, joko tasaisesti ohjelman keston aikana tai vaikka vasta loppupuolella. Henkilökohtainen valmennus voi liittyä joko suoraan ohjelman moduuleihin tai voimme käyttää ne myös enemmän mindset -asioihin.  Mm. itseluottamus ja omat rajoittavat ajatukset ovat tyypillisiä teemoja, joita matkan varrella voidaan käydään läpi. Valmennusohjelman aikana tulee haasteita (niitä yleensä tulee kaikille), taklaamme niitä yhdessä. 

mindset

BONUS #2

YKSITYINEN FACEBOOK-RYHMÄ VALMENNUKSEN AIKANA JA SEN JÄLKEEN

Pääset kysymään kysymyksiä, jakamaan kokemuksiasi ja tsemppaamaan muita samaa matkaa läpikäyviä omassa yksityisessä ryhmässämme. Muilta oppii paljon ja uusia ideoita syntyy yhteistyössä. Ja samalla ryhmä on loistava tapa verkostoitua, löytää ystäviä tai vaikkapa yhteistyökumppaneita! Kun valmennus päättyy, siirrän sinut Alumni-ryhmään, jossa voit jatkaa yhteydenpitoa kaikkien ohjelmaan osallistuneiden kanssa.

group

VALMENNUKSESTA SANOTTUA:

“Osallistuin Coach Goes Online -valmennukseen kesä-syyskuussa 2018. Valmennuksessa Virpi oli koonnut yhteen selkeän toimintamallin, jolla valmentaja pystyy viemään valmennusliiketoimintaa verkkoon. Valmennus oli erittäin perusteellinen ja hyödyllinen. Jokainen osallistuja pystyi tarttumaan juuri niihin kohtiin, joissa koki tarvitsevansa apua verkkopohjaisen valmennusliiketoiminnan käynnistämisessä.
Virpin käytännönläheisellä ja empaattisella otteella toteuttama valmennus oli tehokas ja eteni systemaattisesti ja tavoitteellisesti. Virpi auttoi pohtimaan olennaisia asioita, rytmittämään omaa kehittämistyötä sekä tekemään konkreettisia toimenpiteitä asian eteen. Virpin valmennus oli erittäin hyödyllinen. Se nopeutti merkittävällä tavalla yritykseni tarjoaman valmennuksen verkkoympäristöön siirtymistä ja verkossa tapahtuvan valmennuksen suunnittelua ja käytännön toteuttamista. Videot yhdistettynä ryhmäpuheluihin ja vertaistukeen sekä laadukkaat työkirjat oli toimiva kokonaisuus. Perinpohjaisten videoiden ohessa Virpi auttoi osallistujia hyvinkin konkreettisissa kysymyksissä ja pulmatilanteissa tarjoten omaan esimerkkiin pohjautuvia käytännönläheisiä neuvoja ja ideoita todella laajasti, yksittäisten verkkotyökalujen käytöstä aina hinnoitteluun ja asiakaskirjeiden sisältöön saakka. Virpin kannustava valmennustyyli antoi uskoa omaan tekemiseen ja haastoi oikealla tavalla etenemään omassa kehitysprosessissa. Suosittelen lämpimästi Virpiä valmentajana ja coachina ja jatkan mielelläni yhteistyötä Virpin kanssa myös tulevaisuudessa.”
– Eeva Kiuru, yrittäjä, Health Innovation Academy Oy

INVESTOINTI:

Edellä kuvatun ryhmämuotoisen valmennuksen hinta on 1595 euroa + alv. 24 % (yht. 1977,80 euroa). Voit maksaa myös kahdessa erässä 2 x 845 e + alv. 24 % (yht. 2095,60 e) tai kolmessa erässä 3 x 580 e + alv. 24 % (yht. 2157,60 e)

Jos ryhmäohjelma tuntuu sinulle sopivalta, varaathan puheluajan kanssani, niin varmistamme vielä, että tämä on sinulle oikea vaihtoehto. 

HUOM. Ryhmäohjelma toteutetaan näillä näkymin seuraavan kerran vuonna 2020. Kaiken saman materiaalin saat sillä välin verkkokurssilta:

VAIHTOEHTO TEE-SE-ITSE -IHMISELLE:

Jos olet jo sinut tekniikan ja erilaisten työkalujen kanssa, tarjolla on myös Tee-se-itse -vaihtoehto eli Coach goes Online -verkkokurssi. Voit siis ostaa pelkän verkkokurssin ilman ryhmän tai minun tukeani. Tätä vaihtoehtoa suosittelen silloin, jos kaipaat vain prosessia ja olet aktiivinen toteuttaja. Sinulle on myös tuttua opetella uusia työkaluja ja ohjelmistoja. Verkkokurssi on laaja ja vaatii sekin sitoutumista ja aikaa. Materiaalit ovat käytettävissäsi vuoden ajan aloituksesta. Suurin osa materiaaleista (videot poislukien) on ladattavissa omalle koneelle, joten sinulla on siten niihin pääsy vuoden jälkeenkin.

Jos et halua odottaa seuraavaan ryhmäohjelmaan, mutta tunnet tarvitsevasi jonkin verran tukea, voit silti aloittaa verkkokurssin. Voit tarpeen vaatiessa ostaa minulta lisäsparrausta, mikäli ohjelman aikana ilmenee haasteita tai kaipaat tukea.

Lue lisää verkkokurssivaihtoehdosta täältä.

OSTA VERKKOKURSSI TÄSTÄ >>

ETKÖ KOE OLEVASI VIELÄ VALMIS?

Tuntuuko sinusta siltä, että tämä olisi sitä mitä tarvitset, mutta oma liikeideasi tai palvelusi on vielä liian hahmottumaton ja se estää sinua toimimasta? Ei hätää, voimme yhdessä pohtia liikeideaasi ja palveluasi ennen kuin päätät, lähdetkö mukaan valmennukseen. Käymme yhdessä läpi mm. osaamistasi, millaista palvelua voisit rakentaa, millaisia esteitä tilanteessasi koet sekä mistä löytyy uskallus ja rohkeus lähteä eteenpäin. Jos tarvitset apua näiden asioiden suhteen, voit varata kanssani täsmäsparrausajan täältä. Tarvittaessa ohjaan sinut myös eteenpäin asiantuntijalle omalle verkostossani.

Oletko kiinnostunut näistä aiheista? Tule mukaan Valmennusyrittäjät verkossa -ryhmään Facebookissa:

Liity Valmennusyrittäjät verkossa -ryhmään >>