Eläinten homeopaattinen kotiapteekki

ELÄINTEN HOMEOPAATTINEN KOTIAPTEEKKI – Kuinka hoidat eläintä homeopatialla akuuteissa itsehoitotilanteissa – 24 yleisimmin käytettyä homeopaattista lääkeainetta ja niiden käyttökohteet

Homeopatialla voit auttaa eläinystävääsi monissa akuuteissa vaivoissa. Opit tällä kurssilla, kuinka voit hoitaa tyypillisimpiä pikku vaivoja homeopatian avulla. Ensin käymme läpi homeopatian perusteita, homeopatian käyttökohteita eläimillä, itsehoidon ja kroonisten vaivojen eroja sekä annostelua. Tämän jälkeen käymme läpi 24 yleisimmin eläinten itsehoidossa käytettyä homeopaattista lääkeainetta sekä niiden yleisimmät käyttökohteet.

Kurssi sisältää kattavat kirjalliset materiaalit: oirehakemiston sekä Materia Medican. Oirehakemiston avulla pystyt etsimään oireiden perusteella sopivimmat lääkeaineet. Tämän jälkeen voit Materia Medican avulla katsoa tarkemmin, miten lääkeaineet eroavat toisistaan ja mikä niistä olisi parhaiten tilanteeseen sopiva.

Homeopatia on lempeä hoitomuoto, jota voi käytää kaikille eläimille. Tällä kurssilla keskitymme kuitenkin ennen kaikkea koiriin, kissoihin ja hevosiin. Yhtä lailla voit kuitenkin hyödyntää oppeja myös pienempiin ja suurempiin eläinlajeihin sekä tuotantoeläimiin. 

VALMENNUKSEN SISÄLLÖSTÄ

Tämä kurssi koostuu kahdesta kokonaisuudesta.

Ensiksi käymme läpi yleisiä asioita homeopatiasta ja sen tyypillisistä käyttökohteista eläimillä. Tutustumme siihen, mistä homeopaattiset lääkeaineet on tehty ja miten niitä annostellaan eläimille. Käymme myös läpi sitä, milloin on itsehoidon paikka ja milloin on otettava yhteyttä eläinlääkäriin ja/tai koulutettuun eläinhomeopaattiin.

Tämän jälkeen siirrymme opiskelemaan 24 yleisimmin käytettyä homeopaattista lääkeainetta eläinten itsehoidossa. 

Nämä lääkeaineet ovat:
Aconitum, Aco/Ars/Arg-n, Apis, Arnica, Arsenicum ja Belladonna
Bryonia, Cantharis, Cocculus, Drosera, Eupharasia ja Gelsemium
Hypericum/Calendula, Hepar sulph, Ignatia, Ipecacuanha, Ledum ja Merc-corr
Nux vomica, Pulsatilla, Rhus/Ruta, Silica, Sulphur ja Symphytum

Lääkeaineet perustuvat Helios Pet Kitin sisältöön, jonka voi itse tilata mm. Helioksen verkkokaupasta.

homeopatiaa lemmikeille

TÄMÄ VERKKOKURSSI ON SINULLE, JOS:

  • Haluat oppia perusteet lemmikkieläimesi hoitamisesta homeopatialla arjen tilanteissa
  • Olet kiinnostunut tukemaan lemmikkisi hyvinvointia luontaisella tavalla
  • Haluat ymmärtää, miten voit auttaa lemmikkiäsi itse ja milloin on ammattilaisen vuoro auttaa
  • HUOM. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta homeopatiasta

VERKKOKURSSIIN SISÄLTYY:

  • 5 videosta, joiden kokonaiskesto on noin 2,5 h
  • Videoiden slidet printattavassa muodossa, jolloin sinun on nopea palata niihin myöhemminkin
  • Materia Medica eli 24 kurssilla läpikäydyn lääkeaineen tarkempi esittely
  • 16-sivuinen oirehakemisto eläimille. Oirehakemiston avulla pystyt etsimään akuuttiin tilanteeseen sopivia lääkeaineita ja tämän jälkeen Materia Medicasta voit vielä tarkistaa, sopiiko miettimäsi lääkeaine.Sinulla on pääsy kurssille 1 vuoden ajan kurssin ostosta. Kaikki materiaalit voit tallentaa itsellesi, jolloin ne ovat käytössäsi ikuisesti.
eläinhomeopatia

INVESTOINTISI

Tämän verkkokurssin hinta on nyt vain 62 euroa (sis. alv 24 %). Verkkokurssin voit myös maksaa halutessasi laskulla. Laita siinä tapauksessa laskutustietosi minulle sähköpostitse osoitteeseen virpi.kalevo@humaninsight.fi. 

OSTA VERKKOKURSSI TÄSTÄ >>