HUMAN INSIGHT

Virpi Kalevo, Toimitusjohtaja & Coach

Human Insight Oy tarjoaa työhyvinvoinnin ja henkisen hyvinvoinnin valmennusta organisaatioille, yrittäjille ja yksilöille. Mielessä tapahtuvat asiat vaikuttavat suoraan myös fyysiselle tasolle, siksi tarjoamme myös yksilöllistä valmennusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Kaiken asiantuntijatyön tärkein työväline ja työhyvinvoinnin lähde on oma mieli, sen ymmärtämiseen ja siten mielen haasteiden ennaltaehkäisyyn tulisi panostaa yhtä lailla kuin fyysisen kehon huoltoon. Henkistä kuntoa ja suorituskykyä voi parantaa merkittävästi, ja se onkin ymmärretty mm. urheilumaailmassa jo pitkään. Usein emme havahdu mielen kuntoon ennen kuin se alkaa oirehtia mm. jatkuvampana stressin tai uupumuksen tunteena, johtaen myöhemmin usein myös fyysisiin oireisiin. Mentaalivalmennus on vihdoin aika ottaa käyttöön laajemmin myös työelämässä, se on keskeinen osa työhyvinvoinnin edistämistä ja mielen koko potentiaalin käyttöönottoa. Uusi ajattelu lisääntyy sitä mukaa kun kuormittava ja itseä rajoittava ajattelu väistyy.

Ihmismielen taustalla toimivat selkeät periaatteet, joista hyvin harva on vielä tietoinen. Olemme keskittyneet liikaa erilaisiin tekniikoihin ja harjoitteisiin, jotka useimmiten tuovat vain väliaikaisen helpotuksen. Pysyvä muutos tapahtuu kuitenkin vasta oivaltamalla, miten oma mieli toimii. Mielemme on täydellisesti rakennettu, emme vain useimmiten osaa käyttää sitä oikein. Jos sinulla olisi vihdoin käyttöohjeet omaan itseesi, etkö haluaisi tutustua niihin?

LUE LISÄÄ

ORGANISAATIOILLE

Toteutan työhyvinvoinnin ryhmävalmennuksia erilaisille tiimeille sekä työhyvinvointiluentoja vaikkapa osana työhyvinvointipäivää. Esimiestyön ja johtamisen kehittäminen on keskeinen asia organisaation menestykselle, ja siihen tarjoan esimiesvalmennuksia sekä henkilökohtaista coachingia hyödyntäen mm. Brain-Based Coaching -metodia.

LUE LISÄÄ TYÖHYVINVOINTIPALVELUISTALUE LISÄÄ ESIMIESTYÖN KEHITTÄMISESTÄ

YRITTÄJILLE

Tuen yrittäjiä ja yrittäjyyteen valmistautuvia yrittäjyyden henkisten haasteiden ennaltaehkäisyssä sekä niistä ylipääsemisessä. Tämän lisäksi koulutan muita valmennusyrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia oman osaamisen ja intohimon tunnistamisessa ja brändäämisessä, sekä valmennusyrittäjälle sopivan online -liiketoimintamallin rakentamisessa.

LUE LISÄÄ YRITTÄJÄVALMENNUKSESTA

YKSITYISASIAKKAILLE

Valmennan ja konsultoin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta, käyttäen erilaisia lähestymistapoja ja työkaluja asiakkaan tarpeesta riippuen. Olipa kyseessä henkisen tai fyysisen tason tason haasteet tai terveysongelmat, tärkeää on aina löytää syy oireiden takana. Hyvin usein kehon haasteet saavat alkunsa mielen tasolta.

LUE LISÄÄ YKSILÖLLISESTÄ HYVINVOINTIVALMENNUKSESTA

“We all live in our own thought-created reality. If we don’t think something, it does not enter OUR reality. It doesn’t matter if it’s “there” or not; the only reality we can see and experience is the reality we create via our own thinking.”
– Sydney Banks