Yksilöllinen hyvinvointivalmennus

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI LÄHTEE SISÄLTÄPÄIN

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat jokaisen henkilökohtaisella vastuulla, ja lähtevät aina sisältä käsin. Keho reagoi suoraan ajatteluun ja mieli-keho -yhteys onkin saumaton. Oire on tuomassa yleensä aina viestiä asiasta, joka kaipaa muutosta. Tämän vuoksi pelkän oireen hoitaminen ilman syyhyn puuttumista ei voi tuoda pysyvää ratkaisua.  Sairauden syntymiseen vaikuttavat aina monet tekijät, niin elintavat, ajattelu- ja elinympäristö, elämän tapahtumat kuin perinnöllinen alttiuskin.  Kroonisen sairauden syy löytyy aina jostain syvemmältä, ja tuon syyn hoitaminen on avain pysyvään paranemiseen.

On olemassa valtavasti keinoja, joilla itse edesautat kehoasi ja mieltäsi paranemaan. Haluan voimauttaa sinut ymmärtämään, että lähes aina on tehtävissä jotain. Krooninen sairaus vaatii syntyäkseen usein monia vuosia, niinpä myös paranemiselle on annettava aikaa. Paraneminen on yksilöllinen prosessi, ja vaatii sitoutumista. Pyrimme vahvistamaan sinua eri keinoin, jotta viisas kehosi ja mielesi jaksavat taas tasapainottaa itsensä.

LÄHESTYMISTAPANI

Työkalujani hyvinvointiohjauksessa ovat klassinen homeopatia, mielen toiminnan periaatteet (Three Principles) sekä psykokinesiologia. Kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, myös ravitsemus, sosiaaliset suhteet, lepo ja riittävä liikunta ovat keskeisellä sijalla. Näihin asioihin kiinnitetään huomiota aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Ohjaus perustuu laajaan yksilölliseen haastatteluun, jossa kartoitetaan oireet sekä elämän eri osa-alueet.

Klassinen homeopatia on luontaislääketieteen hoitomuoto, joka aktivoi, tasapainottaa ja vahvistaa elimistön omaa vastustuskykyä ja immuunipuolustusta. Se hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti pyrkien löytämään syyn oireiden takana. Homeopatia huomioi yksilön fyysisen, emotionaalisen ja mielen tason, ja pyrkii palauttamaan tasapainon. Sitä voidaan käyttää yksin tai koululääketieteen rinnalla hoitamaan erilaisia akuutteja ja kroonisia tiloja. Homeopatia on erinomainen hoitomuoto koko perheelle, se sopii hyvin myös lapsille ja eläimille. Hoito tapahtuu haastattelun kautta ja lääkeaine valitaan asiakkaan oirekokonaisuuden perusteella, ei pelkästään yksittäisen oireen pohjalta. Homeopatia on maailman toiseksi yleisimmin käytetty hoitojärjestelmä (WHO). WHO suosittelee jäsenvaltioilleen täydentävien hoitomuotojen integroimista länsimaisen lääketieteen rinnalle. Homeopaattiset lääkeaineet ovat lääkelain alaisia valmisteita, joita Suomessa FIMEA valvoo ja rekisteröi. Homeopaatin peruskoulutus kestää Suomessa 4 vuotta.  Lue täältä lisää homeopatiasta ja matkastani sen parissa.

Mielen toiminnan periaatteet eli Three Principles on integroitunut osaksi kaikkea tekemistäni. Ajattelun rooli ihmisen terveydessä on keskeinen, sillä elämme oman ajattelumme keskellä 24/7.  Sen vaikutukset näkyvät niin henkisessä kuin fyysisessä hyvinvoinnissakin, sillä ajattelumme lähettää keholle jatkuvasti signaaleja. Stressin lisäksi kaikenlaiset negatiiviset ajatusmallit vaikuttavat hyvinvointiin voimakkaasti, joskus nopeasti, joskus vuosien kuluessa. Mitä enemmän omaa mieltään ymmärtää, sitä vähemmän sen otteessa on. Elämä kevenee ja keho seuraa perässä. Elinvoimamme on viisas, ja erilaiset oireet tuovat työstettäväksi asioita, joiden kautta ihminen voi parantua. Käytän myös tarvittaessa apuna Brain Based Coaching -valmennusta sekä aivotutkimuksen tuomaa tietoa mielen toiminnasta. 

Psykokinesiologia on saksalaisen lääkäri Klinghardtin kehittämä menetelmä kehon toimintakyvyn mittaamiseen kinesiologisen lihastestin kautta. Menetelmä perustuu tieteellisiin tutkimuksiin autonomisen hermoston toiminnasta. Lihasjännityksen muutoksia hyödyntäen voidaan tehdä päätelmiä mm. vitamiinien ja lisäravinteiden tarpeesta ja puutostiloista, ruoka-aineiden sopivuudesta ja ruoka-aineallergioista, ympäristö- ja raskasmetallirasituksesta sekä hammasmateriaalien sopivuudesta. Käytän psykokinesiologiaa täydentämään muuta hoitoa, mikäli sille ilmenee tarvetta. 

VASTAANOTTO JA AJANVARAUS

Otan vastaan asiakkaita Espoon Leppävaarassa Quartetto Business Parkissa (Linnoitustie 2) ja Keravalla Hoitola Hyvän Olon Polussa (Kuparisepänkatu 2). Teen konsultaatioita myös virtuaalisesti, videoneuvottelua hyödyntäen (tähän tarvitset tietokoneen, webkameran ja nettiyhteyden). Varatessasi ajan virtuaalikonsultaatioon, lähetän sinulle erillisen linkin videotapaamiseen. 

Hyvinvointivalmennuksessa ensimmäisen tapaamisen kesto on 90 minuuttia, seurantakäyntien 30-45 minuuttia. Suosittelen aina, että vähintään ensimmäinen käynti on kasvotusten. Jos tämä ei ole mahdollista, voimme toki tavata myös virtuaalisesti. Ensimmäinen seurantakäynti on tyypillisesti noin 5 viikon kuluttua ensikäynnistä, ja jatkossa seurantoja on yksilöllisen tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut mielen toiminnasta ja haluat oppia ymmärtämään omaa mieltäsi paremmin, vähentää stressiä sekä voida henkisesti paremmin, on sinulle hyvä vaihtoehto Henkisen hyvinvoinnin valmennus eli 3P-mentorointi. Tälloin emme keskity fyysisen tason vaivoihin, vaan fokus on enemmän mielen hyvinvoinnissa. Kunkin tapaamisen kesto on 75 minuuttia. Kun alat nähdä miten kokemus ja tunteet todella syntyvät, alkaa moni ongelma tai haaste näyttää erilaiselta. Lue lisää lähestymistavasta täältä.

Koronan aikana tarjoan myös akuuttiaikoja, mikäli kärsit flunssan oireista tai haluat varautua ennaltaehkäisevästi. Käymme läpi lisäravinteita sekä homeopaattisia lääkeaineita, joita voit tarvittaessa ottaa käyttöön. Saat puhelun aikana suositukset, ja hankit tarvittavat aineet itse (lääkeaineen lähetys sovittavissa erikseen).

Otan lisäksi myös eläinasiakkaita homeopaattiseen konsultaatioon. Koska suoritan tällä hetkellä eläinhomeopatian jatko-opintoja, ovat hoidot harjoitushoitoja ja tapahtuvat kokeneen eläinhomeopaatin valvonnassa. Vastaanotto Helsingissä tai kotikäynnein. Ajanvaraus soittamalla tai sähköpostitse.

Huomioithan aikaa varatessasi, että teet varauksen oikeaan toimipisteeseen.

Siirry ajanvaraukseen alapuolella olevasta painikkeesta:

Ajanvaraukseen tästä >>

HINNAT

Hyvinvointivalmennus:

 • Uusi asiakas: Ensimmäinen käynti tai virtuaalinen konsultaatio (90 min) 125 euroa. Lapset 0-6 v. 100 euroa.  Käynti sisältää yhden sähköposti- tai puhelinseurannan.
 • Jatkohoito: Seurantakäynti tai virtuaali/puhelinseuranta (30-45 min) 85 euroa. Käynti sisältää yhden sähköposti- tai puhelinseurannan.
 • Akuutin vaivan puhelinkonsultaatio (max. 30 min) 50 euroa (ei sisällä lääkeainetta)
 • Muu puhelinneuvonta 25 euroa / alkava 15 min.
 • Kotikäynti Helsingin, Espoon tai Vantaan alueella (sekä ensikäynti että jatkokerrat) á 180 euroa. Kauempana asuvana kysy hinta erikseen.
 • Perhealennus : Kun samassa perheessä (lapset & vanhemmat) ensimmäinen kävijä maksaa käynneistään täyden hinnan, seuraavat perheenjäsenet saavat alennusta ensimmäisestä käynnistä – 10%. Seurannat ovat normaalihintaisia.

Henkisen hyvinvoinnin valmennus eli 3P-mentorointi:

 • Mentaalivalmennus (3P-mentorointi) (75 min) 100 euroa. 

Eläimen homeopaattinen konsultaatio (eläinhomeopatian täydennyskoulutuksen harjoitushoidot):

 • Uusi asiakas: Ensimmäinen käynti (60-90 min) 100 euroa. Käynti sisältää yhden sähköposti- tai puhelinseurannan.
 • Jatkohoito: Seurantakäynti (30-45 min) 80 euroa. Käynti sisältää yhden sähköposti- tai puhelinseurannan.
 • Akuutti puhelinkonsultaatio (max. 30 min) 50 euroa (sis. lisäravinne- ja lääkeainesuositukset, asiakas hankkii ne itse. Erillisen veloituksen mukaan voidaan lääkeaine lähettää postitse.)
 • Muu puhelinneuvonta 25 euroa / alkava 15 min.
 • Kotikäyntilisät (lähtöpisteenä Leppävaara):
  +30 euroa, kun etäisyys 1-20 km
  +40 euroa, kun etäisyys 21-30 km
  +50 euroa, kun etäisyys 31-40 km
  Kauempana asuvana kysy hinta erikseen.

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv. 24 %.

Hyvinvointivalmennuksen vastaanotto- ja seurantakäyntien hintoihin (myös virtuaaliset) sisältyvät tarvittavat homeopaattiset lääkeaineet. Akuutissa puhelinkonsultaatiossa asiakas saa ohjeet lääkeaineen ostamiseksi (nopeampi tapa).

Pitkäaikaisten kroonisten tilojen tukihoitoa varten voidaan sopia erikseen kuukausimaksusta, johon sisältyy kaikki tarvittavat vastaanottokonsultaatiot kasvotusten, virtuaalisesti tai sähköpostitse, sekä homeopaattiset lääkeaineet.

Maksu pankki- tai luottokortilla käynnin yhteydessä. Virtuaalikonsultaatiot sekä puhelinneuvonnat laskulla (7 päivän maksuaika). Myöhästyneistä suorituksista peritään muistutusmaksu.

Muistathan perua käyntisi/konsultaatiosi viimeistään 24 tuntia ennen. Myöhemmin kuin 24 h tuntia ennen perutuista tai käyttämättä jätetyistä ajoista veloitetaan koko konsultaation hinta.