Ura- ja yrittäjävalmennus

Itselle mielekkään uran ja työn löytyminen on yksi elämän tärkeimmistä asioista. Uskon vahvasti siihen että jokaiselle on olemassa työ jossa omien vahvuuksien, luontaisten taipumusten sekä mielenkiinnon kohteiden hyödyntäminen on mahdollista. Toisille se löytyy palkkatyössä, toisille yrittäjyys on ainoa oikea vaihtoehto itsensä toteuttamiseen. Joillekin oma kutsumus voi olla selvää nuoresta asti, joillekin se kirkastuu vasta työ- ja elämänkokemuksen myötä. Jos oma ala on jo löytynyt ja sitä toteuttaa asiantuntijayrittäjänä, on tärkeää osata tunnistaa, paketoida ja markkinoida oma ainutlaatuinen osaamisensa. Yrittäjiä tuen myös oman osaamisen viemisessä laajemmille markkinoille internetiä hyödyntäen.

URAVALMENNUS

Uravalmennus omien vahvuuksien selkeyttämiseksi on aina yksilöllisesti räätälöity kokonaisuus sinun tarpeisiisi pohjautuen. Jokaisen olisi hyvä ajoittain pysähtyä miettimään mihin suuntaan haluaa seuraavaksi urallaan mennä ja ovatko omat taidot ja intressit mahdollisesti muuttuneet. Nykyisin onkin jo paljon yleisempää että elämän aikana on useampi eri ammatti ja työ. 

Tyypillisiä uravalmennuksen aiheita ovat esim.:
Omien uratavoitteiden kirkastaminen. Oman osaamisen ja elämäntehtävän selkeyttäminen. Oman osaamisen esiintuominen. Hakemuksen ja CV:n tekeminen. Haastatteluun valmistautuminen. Yrittäjyys uravaihtoehtona.

Kysy lisätietoja!
career coaching
Unleash your purpose

UNLEASH YOUR PURPOSE – YRITTÄJÄVALMENNUS ALOITTAVALLE YRITTÄJÄLLE

Jos olet jo päättänyt että yrittäjyys on sinulle seuraava askel, haluan tukea sinua saamaan mahdollisimman hyvä alun yrittäjän taipaleellesi. Tähän tarjoan ainutlaatuisen valmennuksen yrittäjyyden henkisistä osa-alueista sekä konkreettisista työkaluista oman osaamisen brändäämiseksi, valmennusohjelman rakentamiseksi sekä markkinointikanavan rakentamiseksi verkkoon. Ns. online coaching on maailmalla edelleen kasvava bisnes ja vähintäänkin loistava lisä kenen tahansa valmentajan palveluvalikoimaan.

Tuen erityisesti pitkään liike-elämässä työskennelleitä, asiantuntija – ja valmennusyrittäjiksi ryhtyviä ihmisiä toteuttamaan unelmaansa. Yrittäjyys eroaa palkkatyöstä monin tavoin ja mitä paremmin eroista on tietoinen, sitä paremmin yrittäjyyden erilaiseen luonteeseen osaa varautua.

Unleash Your Purpose -valmennuksen kokonaiskesto on 16 viikkoa ja se koostuu seuraavista osista:

Viikko 1: Yrittäjyyden erityispiirteet ja yrittäjän mieli

Mikä muuttuu siirryttäessä palkkatyöstä yrittäjyyteen. Yrittäjyyden erityispiirteet ja haasteet mielen kannalta. Mielen toiminnan periaatteet pähkinänkuoressa ja miksi niiden ymmärrys on olennaista yrittäjyyteen valmistautuessa.

Viikko 2: Stressi, jaksaminen ja palautumiskyky

Väärinymmärretty stressi ja stressin todellinen syy. Psykologinen immuunijärjestelmä ja palautuminen.  Yrittäjän ajankäyttö. Yrittäjyyden tukeminen omilla valinnoilla (ravinto, lepo, liikkuminen, uni). Aivojen hyvinvointi.

Viikko 3: Ongelmanratkaisu, joustavuus ja uudet ideat

Mitä tehdä kun asiat eivät menekään suunnitellusti.  Luovuuden ja uusien ratkaisujen lähde. Päätöksenteko – älyllä vai intuitiolla?  Orgaaninen yrittäjyys.

Viikko 4: Käytännön askeleet yrittäjäksi ryhtymisessä

Yritysidea. Yritysmuodot. Perustamistoimet. Liiketoimintasuunnitelma. Yrittäjän vastuut. Kirjanpidon järjestäminen. Auttavat tahot.

Viikot 5-16: Coach goes Online

Ensimmäisen neljän viikon jälkeen siirrymme oman osaamisen ja kohderyhmän kartoittamiseen, brändäämiseen ja liiketoimintamallin rakentamiseen, tarkemman sisällön löydät täältä.

Jos koet että tämä olisi juuri sitä mitä tarvitset oman yrittäjyytesi starttaamiseen, varaa aika maksuttomaan 45 minuutin kartoitukseen. Siinä käymme läpi tilanteesi, kerron lisää ja katsotaan voisinko auttaa!

Varaa maksuton kartoitus >>

COACH GOES ONLINE – VALMENNUS TOIMIVALLE VALMENNUS- JA ASIANTUNTIJAYRITTÄJÄLLE

Tuen muita jo yrittäjinä toimivia valmentajia ja asiantuntijayrittäjiä selkeyttämään omaa osaamistaan ja palveluaan, brändäämään sen ja rakentamaan liiketoimintamallin jolla toimintaa voi viedä vahvemmin verkkoon. Näin toiminta on mahdollista laajentaa myös kansainväliseksi.

Lue lisää Coach goes Online -valmennuksesta täältä.

Varaa maksuton kartoitus >>
online coaching