Uutisia

8.11.2017

UUDET KOKONAISVALTAISET OHJELMAT VALMENNUSYRITTÄJILLE

Valmennus- ja asiantuntijayrittäjille sekä sellaisiksi aikoville suunnatut valmennusohjelmat on nyt lanseerattu!

Jo toimiville yrittäjille suunnattu Coach goes Online on 12 viikon kokonaisvaltainen valmennusohjelma jonka aikana valmennusyrittäjä tunnistaa, brändää ja paketoi osaamisensa, hahmottelee valmennusohjelman ja hinnoittelun, sekä rakentaa markkinointi- ja myyntikanavan verkkoon. Samaa liiketoimintamallia voi hyödyntää kotimaassa mutta ennen kaikkea se antaa valmiudet laajentaa markkinoita kansainvälisesti. Lisätietoja Coach goes Online – valmennuksesta.

Yrittäjyyttä aloittaville suunnattu Your Purpose Unleashed on 16 viikon kokonaisuus, jossa perehdytään perusteellisemmin yrittäjyyden henkisiin aspekteihin, muutoksiin siirryttäessä palkkatyöstä yrittäjyyteen sekä käytännön toimenpiteisiin yritystä perustettaessa. Tämän jälkeen jatketaan valmennusyrittäjälle soveltuvan online -liiketoimintamallin rakentamiseen. Lisätietoja Your Purpose Unleashed -valmennuksesta.

22.8.2017

KANSAINVÄLINEN VALMENNUSOHJELMA JULKAISTU

Human Insight on julkaissut uuden kansainvälisen valmennusohjelman nimeltä Mind Uncovered, sekä siihen liittyvät nettisivut. Uuden ohjelman kohderyhmänä ovat fiksut, työlleen omistautuneet, vastuullisissa tehtävissä toimivat uraihmiset (niin esimies/johtotehtävissä kuin yrittäjinä toimivat) jotka kaipaavat tasapainoa ja rauhaa ylikierroksilla käyvään mieleensä, haluavat päästä eroon jatkuvasta työhön liittyvästä ajattelusta ja siitä että se tuntuu syövän kaiken energian. He haluavat menestyä ja samalla voida hyvin. He haluavat johtaa omaa mieltään ja elämäänsä eivätkä olla sen vietävinä. Kaikki suomalaiset ovat myös lämpimästi tervetulleita tähän valmennusohjelmaan!

Suomessa Human Insightin painopiste on edelleen yrittäjien ja organisaatioiden tukemisessa. 

Lue lisää ohjelmasta ja tutustu kansainvälisiin nettisivuihin.